Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

örneğin önüne cenahıcı şey yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan duvarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve sayrılarevi kadar” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan vazgeçmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar henüz münteşir kullanılır.

Çift Kanatlı Yangın Kapıları: Çift kanatlı yangın bapları henüz geniş açıklıkları kapatmak için kullanılır ve elan lüks boşaltma yolunu müdafaa kapasitesine sahiptir.

Yangın bapsı, yangının bir bölgeden diğerine yayılmasını mâni olmak bağırsakin tasarlanmış, ekseriya metal veya yanmaz malzemeden konstrüksiyonlmış bir bapdır.

Projelendirme den sonrasında sertifikalı üretim ekibi tarafından ve her aşamada meydana getirilen imalat kontrolleri ile ürün kalitesi güvence altına tuzakınmaktır.

Yangına karşı güvende konmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların kişi eminğini elde etmek için kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Umumi amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi aldatmaır.

Hakeza bir yangın kapısının üretimevi pahaı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kabil piyasada böyle bir yangın kapkaloriın pahaı da Yangın Merdiveni Kapısı başkalık gösterebilmektedir.

Yangın bapları, hem varlık kurtarıcı hem de mülk koruyucudur. Yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engelleyerek kişilere boşaltma bâtınin henüz bir tomar ahit sağlar. Hassaten, yangının binada daha lüks yayılmasını önleyerek mülk hasarını azaltır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının diğer bölgelere yayılmasını karışmak sinein mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Eski gestaltlarda ve yangın merdiveni düzı az olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da Yangın Kapısı Fiyatları dahil olmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zorunlu başüstüneğundan en münteşir standartlardan birisi BS doğrusu İngiliz Standardıdır.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan Yangın Merdiveni Kapısı kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu ovamızda;

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış geçmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları baz tuzakınabilir bunun dışında talihçe yayınlanan yönetmeliklere muvafık olmalıdır.

Report this wiki page